Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers VW Up

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Volkswagen Up 3-deurs en VW Up 5-deurs uitvoeringen.

Kies uw uitvoeringen van de VW Up en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.


Ruime keuze Volkswagen Up! dakdragers

Heeft u extra ruimte nodig voor uw zomervakantie of voor de reis naar uw wintersportbestemming? Dakdragerwinkel.nl biedt ruime keuze uit diverse allesdragers van A-merken voor de VW Up!.

Zo kunt u bij praktisch iedere uitvoering een keuze maken tussen dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Hierbij worden de dakdragers van Thule en Yakima opgebouwd uit verschillende delen. De Volkswagen Up dakdragers van Atera worden voorgemonteerd in de doos geleverd. Dit betekent dat u de set direct vanuit de doos op het dak van uw auto kunt plaatsen.
 

Gratis verzending of gratis montage

Dakdragers op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd in heel Nederland en België. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Up dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.


Dakdragers VW Up! kopen? | Dakdragerwinkel.nl