Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Volvo XC40

Dakdragers voor de Volvo XC40 koopt u bij Dakdragerwinkel.nl. Bekijk hier de mogelijkheden voor uw auto.Weergave:
 

Volvo XC40 met geïntegreerde dakrailing

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Volvo XC40? Bij Dakdragerwinkel.nl leveren wij deze voor u van de topmerken Thule, Yakima en Atera.

 

Allesdragers van diverse A-merken

Voor de Volvo XC40 zijn er dakdragers beschikbaar van 3 verschillende merken: Thule, Yakima en Atera.

De Aguri is een voordelig en goedkope dakdrager. Daarnaast heeft u bij de Aguri weinig last van windgeruis. Nadeel van de Aguri is dat deze iets minder gebruiksgemak heeft omdat de dragers iets lastiger te monteren zijn dan de Thule en Yakima dragers.

De standaard sets van Thule worden uit 3 delen opgebouwd, namelijk: de stangenset en de voetenset. De set moet dus de eerste keer in elkaar gezet worde. Daarnaast kunt u bij de Thule stangen kiezen tussen een Stalen of Aluminium stang, waar de stale stang wat zwaarder en hoekiger is, en de aluminium want lichter en aerodynamischer. Ook hebben de Thule dragers nog een rubberen band die om de dakrailing heen gaat zodat ze nog beter vast zitten.

De Yakima sets bestaan uit 2 onderdelen. Ook deze sets maken gebruik van een auto specifieke kitset, maar de voeten en stangen zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u losse kitsets voor bestellen. De Yakima stangen zijn iets lastiger te monteren dan de Thule stangen, maar zijn wel de meest stille dragers.

 

Dakdragers Volvo XC40 ophalen of verzenden

Wij leveren de Volvo dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij voor onze voorraad dakdragersets de volgende regel hebben: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis.". Daarnaast hoeft u voor levering in Nederland en België geen verzendkosten te betalen.

Wilt u de set liever ophalen in onze showroom? Wij zullen dan de dakdragers gratis voor u in elkaar zetten en op de auto monteren. Dit doen wij ten compensatie van de gratis verzending die wij bieden. Deze service geldt niet voor dakdragers van Menabo en Twinnyload.

Ruime keuze Volvo XC40 dakdragers bij Dakdragerwinkel.nl