COVID-19: Online 24/7 open | Click & Collect | Showroom Open - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Dakdragerwinkel België

  Bestellen vanuit België


Natuurlijk kunt u bij Dakdragerwinkel.nl ook iets bestellen wanneer u niet woonachtig bent in Nederland. Voor onze klanten uit België hebben wij echter wel andere voorwaarden voor de verzending van producten.

Verzendkosten naar België

Voor de verzending naar België hebben wij aparte regels met betrekking tot de verzendkosten. Deze verzendkosten verschillen per productgroep. Bekijk hieronder in het overzicht de kosten voor verzending:
 
Dakdragers Gratis
Fietsendragers Gratis
Skidragers Gratis
Watersportdragers Gratis
Accessoires Gratis
Bagagerekken €   9,95
Trekhaakkoffers € 25,95
Dakkoffers € 25,95
 

Levertijd naar België

Ook voor verzending naar België maken wij gebruik van de vervoerder PostNL bij normale pakketten en Focus Koeriers voor de dakkoffers. Voor de standaard pakketten hebben wij de afspraak dat dit binnen 24 uur bij u geleverd wordt. De dakkoffers worden binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis geleverd. Mocht u niet uitkomen met deze levertijd, vragen wij u contact op te nemen met de Dakdragerwinkel.nl Klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.  

Betaalmogelijkheden België:

Bij Dakdragerwinkel.nl heeft u als belgische klant ook verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met Belfius en Mistercash / Bancontact. Daarnaast accepteren wij betalingen met CreditCard. Mogelijkheden zijn Maestro, Mastercard en Visa. Kunt u niet betalen met één van deze betaalmethoden? Dan is het altijd mogelijk om het bedrag over te maken naar ons rekeningnummer. Dit betekent echter wel dat wij de bestelling niet direct naar u kunnen verzenden, maar zullen wachten tot wij het bedrag op onze rekening hebben staan.

Betaalmogelijkheden België Bancontact  Betaalmogelijkheden België Belfius  Betaalmogelijkheden België overmaken via bank  Betaalmogelijkheden België Mastercard  Betaalmogelijkheden België Maestro  Betaalmogelijkheden België Visacard