Fluistermotor kopen?

Bij Dakdragerwinkel.nl heeft u keuze uit de onderstaande fluistermotor modellen

Wil je meer weten over fluistermotoren? Lees het in onze blog:
Elektrisch varen: Alles over fluisterstil en mileuvriendelijk varen.

Fluistermotor kopen

Dakdragerwinkel.nl heeft verschillende fluistermotoren in het assortiment. Alle fluistermotoren zijn elektrische motoren maar ze hebben andere specificaties. Er zijn een aantal factoren die mee spelen bij het kopen van een elektrische buitenboordmotor. Wat voor type boot heeft u? Vaart u langere afstanden, voornamelijk korte stukjes of gebruikt u de motor als trolling motor. Daarnaast speelt het aantal personen, het type vaarwater en golfslag en rol bij het kiezen van de juiste fluistermotor. Afhankelijk van de hoogte van de spiegel van uw boot heeft u een fluistermotor nodig met een lange- of korte staart.

Op zoek naar een fluitstermotor aanbieding? Wij verkopen de fluistermotoren als set en hanteren hierbij een scherpe set prijs. Bekijk het assortiment voor de huidige aanbiedingen.

Stuwkracht

Bij fluistermotoren wordt de stuwkracht uitgedrukt in Lbs (Libra Pounds). Dit geeft dus aan wat de stuwkracht van de elektrische motor is en niet over de snelheid die te behalen is met de motor. Gemiddeld vaar je tussen de 6 en 8 km/h in stand 5, op stand 3 zo'n 4 km/h.

Welke motor heb ik nodig? 

Afhankelijk van het type boot en lengte van uw boot kiest u een geschikte fluistermotor. Bij Dakdragerwinkel.nl vind u een geschikte elektrische motor voor uw rubberboot, aluminiumboot, stalen boot of polyester boot. Ook voor verschillende lengte boten heeft Dakdragerwinkel.nl een divers aanbod. U vind bij ons fluistermotoren voor boten tot 3 meter, tussen de 3 en 5 meter en langer dan 5 meter. De onderstaande afbeelding is ter indicatie, laat u altijd goed informeren door Dakdragerwinkel.nl.Op zoek naar een hoge kwaliteit fluistermotor? Dakdragerwinkel.nl | Nu met gratis verzending in NL & BE