Al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen Golf 6 | 5-deurs van 2008 tot 2012

Dakdragerwinkel.nl levert voor de VW Golf 6 5-deurs van bouwjaar 2008 tot 2012 onderstaande dakdragers.

Gratis verzending binnen Nederland en België of gratis montage bij ophalen.*


Weergave:
 

 

Ruime keuze uit Golf 6 dakdragers

Dakdragerwinkel.nl beschikt over een groot assortiment met VW Golf 6 dakdragers van diverse A-merken. Zo vindt u dakdragers van onder andere Thule, Atera, Yakima, Menabo M-Plus. Deze allesdragers worden als complete sets geleverd. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om de dakdragers op uw Volkswagen Golf VI - 5-deurs te monteren.
 

Dakdragers Golf 6 met montage

Bovenstaande dakdragers leveren wij met gratis verzending binnen Nederland en België. Wilt u de dakdragers liever op Golf VI 5-deurs van bouwjaar 2008 tot 2012 gemonteerd hebben? Bij Dakdragerwinkel.nl verzorgen wij de montage op het moment dat u de allesdragers komt ophalen bij onze winkel in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Dit geldt voor de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. De Menabo dakdragers voor de Volkswagen Golf 6 monteren wij niet gratis op uw auto.

Wilt u gebruik maken van de montageservice, neem dan eerst contact op met onze klantenservice om de dakdragers Golf 6 voor u apart te leggen. Omdat een groot gedeelte van het dakdragervoorraad zich in Zevenhuizen bevindt, kunnen wij de set dan direct voor u apart zetten.

Dakdragers Golf 6 kopen? Dakdragerwinkel.nl