Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen GolfDakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert complete dakdragersets voor bovenstaande Volkswagen Golf modellen. U heeft dus geen extra producten nodig om uw dakkoffer, watersportdrager, fietsendrager of skihouder op het dak van uw Volkswagen Golf te monteren.
 

VW Golf dakdragers van diverse merken

Wij leveren uitsluitend dakdragersets van A-merken. Zo heeft u keuze uit Thule, Atera, Menabo en Yakima. Deze dakdragers zijn allemaal TÜV/GS gecertificeerd en voldoen volledig aan de veiligheidsnormen van de 'City-Crash' test. Daarnaast krijgt u op de dakdragers van Yakima en Thule maarliefst 5 jaar garantie, bij Atera 3 jaar en bij Menabo 2 jaar.
 

Dakdragers voor diverse VW Golf modellen

U kunt hierboven keuze maken tussen de verschillende Volkswagen Golf modellen en uitvoeren. Zo is er onderscheid gemaakt in de verschillende bouwjaren en 3-deurs, 5-deurs, variant, plus en sportsvan modellen. Alle dakdragersets zijn autospecifiek, dit betekent dat er voor iedere Golf andere dakdragers geschikt zijn. Om u niet te veel te laten zoeken naar de juiste drager, heeft Dakdragerwinkel.nl de modellen onderverdeeld: Wanneer u het model aanklikt ziet u alle mogelijkheden voor de auto.
 

Dakdrager showroom

In Zevenhuizen (zh) in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Gouda vindt u onze showroom. Hier vindt u een groot deel van ons aanbod dakdragers en dakkoffers. Wilt u de Volkswagen Golf dakdragers op komen halen? Wij bieden gratis montage bij ophalen, dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland.

Onze montageservice geldt voor de Golf dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Door de prijs van de Menabo dakdragers kunnen wij hier helaas geen gratis montage voor aanbieden.


Volkswagen Golf dakdragers kopen? Dakdragerwinkel.nl