Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen Golf 7 | 5-deurs van 2012 tot 2020

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande complete dakdragers voor de VW Golf 7 5-deurs van bouwjaar 2012 tot 2020.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Keuze uit Golf 7 dragers van A-merken

Dakdragerwinkel.nl biedt ruime keuze uit dakdragers voor uw VW Golf 7. Wij leveren uitsluitend Volkswagen Golf dakdragers van de A-merken; Thule, Atera, Menabo en Yakima. Deze merken maken namelijk auto specifieke of semi-auto specifieke dakdragersets. Hierdoor bent u verzekerd van de optimale pasvorm op uw Golf 7 5-deurs. Hierdoor kan de lak van uw Golf niet beschadigen en bent u zeker van een veilige reis naar uw vakantiebestemming.
 

Montage Dakdragers Golf 7

De dakdragers worden bij de 5-deurs Golf om de dakrand geplaatst.Bij de sets van Thule, Atera en Yakima maken de klepels aan de voorzijde dan ook gebruik van de gaatjes aan de binnenzijde van de deurlijst. Voor de achterste drager moet u de afstand tot de eerste drager nemen. Zo heeft u deze complete dakdragers binnen 10 min. op de auto geplaatst en kunt u de dakkoffer, fietsdrager of skidrager eenvoudig monteren.

De sets van Menabo hebben een semi pasvorm en passen dus op een groot aantal verschillende auto's. Dit vindt u ook terug in het draagvermogen van 50kg voor de complete dakdragerset.
 

Gratis verzending of gratis montage*

Dakdragerwinkel.nl levert de Golf VII 5-deurs dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook hier hebben wij een groot deel van onze voorraad liggen en kunnen wij u de verschillen voor de sets uitleggen en/of laten zien. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de Golf 7 voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. *Helaas geldt deze montage niet voor de Menabo sets.

Dakdragers Volkswagen Golf 7 5-deurs kopen? | Dakdragerwinkel.nl