Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen Golf 8 | 5-deurs vanaf bouwjaar 2020

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande complete dakdragers voor de VW Golf 8 5-deurs vanaf bouwjaar 2020.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Dakdragers VW Golf 8 van A-merken

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de nieuwste VW Golf 8 vanaf bouwjaar 2020. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Golf 8 5-deurs, niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.
 

Dakdragers Volkswagen Golf VIII monteren

De dakdragers worden bij de 5-deurs Golf om de dakrand geplaatst. Deze dakdragers zet u de eerste keer helemaal in elkaar. Daarna kunt de de dakdragers altijd binnen 5 tot 10 min op de auto plaatsen. Dit komt omdat de dakdragers, vaste montage plekken hebben. U hoeft dus zelf niet meer uit te zoeken waar de dakdragers op uw Golf 8 komen te staan. 

De sets van Menabo hebben een semi pasvorm en passen dus op een groot aantal verschillende auto's. Dit vindt u ook terug in het draagvermogen van 50 kg voor de complete dakdragerset. De sets van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u deze direct vanuit de doos op het dak van uw Golf VIII kunt plaatsen.
 

Golf 8 dakdragers verzenden of ophalen

Dakdragerwinkel.nl levert de Golf VIII 5-deurs dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze VW Golf 8 dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de Golf 7 voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.

Dakdragers Volkswagen Golf 8 5-deurs vanaf 2020 kopen? | Dakdragerwinkel.nl