Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen Golf 8 Variant | 5-deurs vanaf bouwjaar 2020

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande complete dakdragers voor de VW Golf 8 Variant 5-deurs vanaf bouwjaar 2020.

 


Weergave:
 

Dakdragers VW Golf 8 Variant van A-merken

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de nieuwste VW Golf 8 Variant vanaf bouwjaar 2020. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera, Aguri en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Golf 8 5-deurs, niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.
 

Golf 8 Variant dakdragers verzenden of ophalen

Dakdragerwinkel.nl levert de Golf VIII Variant 5-deurs dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze VW Golf 8 Variant dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de Golf 8 Variant voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.

Dakdragers Volkswagen Golf 8 Variant 5-deurs vanaf 2020 kopen? | Dakdragerwinkel.nl