Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volvo XC40 Recharge

Dakdragerwinkel.nl kan op dit moment helaas nog geen Thule, Atera, Menabo en/of Yakima dakdragers leveren voor de nieuwe Volvo XC40 Recharge 5-deurs vanaf bouwjaar 2020. Wilt u een bericht ontvangen wanneer de dakdragersets leverbaar zijn? Klik dan hier om u aan te melden voor een notificatie-mail.


Weergave:
 

Volvo XC40 Recharge | Dakdragers

Thule dakdragers Volvo XC40 Recharge

De standaard sets van Thule worden opgebouwd in delen, namelijk: de stangenset en de voetenset. Daarnaast kunt u bij de Thule stangen kiezen tussen een Stalen of Aluminium stang, waar de stalen stang wat zwaarder en hoekiger is, en de aluminium want lichter en aerodynamischer.

Yakima dakdragers

De Yakima sets bestaan uit 2 onderdelen. Ook deze sets maken gebruik van een auto specifieke kitset, maar de voeten en stangen zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u losse kitsets voor bestellen. De Yakima stangen zijn iets lastiger te monteren dan de Thule stangen, maar zijn wel de meest stille dragers.

Atera dakdragers

Dakdragers van Atera hebben het voordeel dat ze voorgemonteerd worden geleverd. Dit maakt het moneteren erg makkelijk. Atera dakdragers zijn van hoge kwaliteit en scoren hoog op gebruiksgemak.

Dakdragers Volvo XC40 thuis bezorgd

"Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis.". Daarnaast betaald u geen verzendkosten in Nederland en België.

Dakdragers Volvo XC40 gratis gemonteerd

Wilt u de set liever ophalen in onze showroom? Wij zullen dan de dakdragers gratis voor u in elkaar zetten en op de auto monteren. Dit doen wij ten compensatie van de gratis verzending die wij bieden. Deze service geldt niet voor dakdragers van Menabo en Twinnyload.

Dakdragers Volvo XC40 Recharge kopen? Dakdragerwinkel.nl