0
Winkelwagen
Thule dakdragerset 753 met WingBar
Thule dakdragers | Kia Ceed | 5-deurs vanaf 2018 | WingBar
Reviews | Review toevoegen

Thule Wingbar dakdragerset voor Kia Ceed 5-deurs vanaf 2018 met vaste bevestigingspunten. Bestaande uit Voetenset 753, WingBar 961, kitset 3170 en slotset. 75 kg draagvermogen, 5 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Op werkdagen op voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!

€ 280,00
€ 219,50
Prijs per complete set | Gratis verzending

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule Wingbar dakdragers | Kia Ceed 5-deurs vanaf 2018

Dakdragerwinkel.nl levert de complete set Thule WingBar dakdragers voor de Kia Ceed 5-deurs vanaf bouwjaar 2018 met vaste bevestigingspunten in het dak, voor de laagste prijs van Nederland. Inclusief slotenset en gratis verzending!

De WingBar set bestaat uit Thule Rapid System voetenset 753, Thule WingBar 961 (118 cm), autospecifieke kitset 3170 en one key system slotset (1 set met 4 sloten). 
 

Stille dakdrager voor uw Kia Ceed 5d. vanaf 2019

De Thule WingBar 961 is een aluminium dakdrager voor uw Kia Ceed 5-deurs vanaf 2018 met vaste bevestigingspunten. De WingBar stangenset heeft de vorm van een vliegtuigvleugel. Hierdoor maakt deze dakdragerstang bijna geen windgeruis. Daarnaast beschikt de aluminium stang over een T-Profiel, dit profiel wordt veelal gebruikt voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, watersport dragers en ski/snowboard houders.

Dakdragerwinkel.nl levert de ‘standaard’ WingBar en de WingBar Evo. Het grote verschil tussen de WingBar en WingBar Evo is de strip in het T-profiel. De ‘standaard’ Wingbar heeft een strip uit een geheel, bij de WingBar Evo bestaat de strip uit 2 gedeeltes. Als u geen gebruik maakt van het T-profiel, zoals bij montage van een dakkoffer, dan maakt het niet uit of de strip uit een geheel bestaat. Indien u wel gebruik maakt van het T-profiel om accessoires te monteren, zoals een fietsendrager of skidrager, dan maakt dit wel verschil. Het is namelijk een stuk eenvoudiger als u de T-stukken zo in het T-profiel kunt schuiven zonder de strip te hoeven demonteren. In dat geval adviseren wij dan ook de WingBar Evo.

Zowel de WingBar als de WingBar Evo is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk aluminium en zwart. Ook de zwarte WingBar (WingBar Black) is van aluminium, alleen is deze zwart gespoten.

De Thule WingBar dakdragerset Kia Ceed 5-deurs vanaf 2018 koopt u bij Dakdragerwinkel.nl!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews